top of page
email : office@ri-design.com
 linkedin | facebook | instagram
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
  • Instagram
Pure essentie
“ Tijdens het bedenken van concepten ligt mijn kracht niet alleen in het vertalen van de wens van de opdrachtgever, of de 3 dimensionale realistische ontwerp-visualisaties, maar ook de volledige overgave aan hetgeen wat van binnen zo vurig brandt. Door mijn creativiteit samen te voegen met sensatie en passie, creëer ik een samenspel dat leidt tot de vondst van pure essentie in mijn concepten. Een beleving met een eigen identiteit, een eigen emotie, een eigen ziel : het kloppend HART. Wat zowel mij, en het ontstaan van en RICHARDS design onderscheid, is precies daar waar mijn talent bloeit. Een ongrijpbare manier van denken waarin fantasie grenzeloos oogt en gelijktijdig tastbaar is. Binnen de grenzen verkennen is nooit mijn favoriete hobby geweest, waarbij ook mijn ontwerpen uiteenlopend variëren van luxieuze vip skybox tot kleurrijk strandrestaurant aan het zonnige Costa del Sol. Kortom, zoals ik het zelf benoem:
Mijn drijfveer is niet slechts mijn passie voor kunst, maar de kunst van PASSIE.
excellent_portret.jpg

© Laura Juliette Berretty

Als klein meisje was ik altijd al op expeditie. Creatief van aard, onbevreesd met grote fantasieën en maar al te graag op verkenning naar de grenzen tussen realiteit en fictie. Een dromer, met terugkerende vragen waarom ‘iets is, zoals het is.

Een vrije geest, geen 9-tot-5 mentaliteit, reislustig, openminded, maar toch met een sterk eigen visie: ‘All that can be imagined, as well can be created’. Altijd heb ik mij afgevraagd op welke manier ik dit beroepsmatig tot uiting moest brengen.

Als dierenvriend en groot natuurliefhebber een beroep als safariranger in Afrika? Of als stewardess, met een goudgeel muntje de landen van mijn wereldkaart open krassend? twee vliegtuigen in een klap, toch? Misschien wel tegen ieders verwachting in koos ik voor de wereld van architectuur en interieur.

Via design wil ik mijn fantasierijke visie op de markt brengen en tevens laten zien dat alle wereldse culturen en klimaten in één belevingswereld bij elkaar kunnen komen. Een temperamentvolle combinatie van rijke natuurlijke materialen en donkere nuancen om de unieke eyecathers mysterieus aan te lichten. Waarbij een veelvoudig materiaalgebruik en variërende vormgeving zullen resulteren in de meest spannende en luxueuze combinaties. Een beetje over de top mag, met alle uitersten van het spectrum, mits in de juiste balans toegepast. Lef, levendig, werelds warm en voornamelijk PUUR.

 WIL JIJ GRAAG UPDATES ONTVANGEN? VOLG MIJ DAN OP MIJN INSTAGRAM PAGE 
: ig last posts 
bottom of page